KELAS ONLINE BINA SISTEM AGENT SELAMA SETAHUN


DAN

PERHATIAN : 

JANGAN TERUSKAN BACAAN SEKIRANYA ANDA :


1. Tidak mahu gunakan medium bisnes online dan sistem agent pada tahun 2020


2. Pakar iklan menggunakan facebook ads 


3. Sudah selesa dengan cara Offline dalam bisnes


4. Sudah ada 1000 orang agent, dropship dan stokis menjelang 2020


5. Agent aktif setiap hari dalam group dan berebut buat sales


6. Agent Stokis kerap restock sehigga habis stok di HQ


7. Anda dah buat jualan sehinga 10,000 sebulan setiap bulan dengan team anda


8. Stokis yang dah ramai lahirkan agent dan rekrut dropship


9. Bakal founder yang dah tahu cara nak jual produk berkotak-kotak dekat rumah dan offis tu dengan cara sendiri


10. Founder yang selesa dengan bayar kos staff yang ramai, overhead tinggi dan tidak mahu buat sistem agent.


==================================================

Jika anda adalah salah seorang ciri-ciri seperti di atas. 

Di ingatkan , sistem modul bisnes ini amat tidak sesuai dengan anda.

==================================================



Saya mohon maaf sekiranya anda teruskan membaca juga dan anda terpaksa belajar :

.

1. Kembangkan team agent dropship daripada sekarang kepada 10x ganda sampai terpaksa ada admin akaun.


2. Agent yang syahid sendu dalam group terpaksa aktif sampai hang hanphone dengan notification dan kena beli handphone paling canggih


3. Jualan terpaksa meningkat kerana agent kerap restok dan ramai nak jadi stokis sehingga kuota stokis ditutup.


4. Master stokis terpaksa lahirkan ramai stokis dan agent yang buat duit 5angka setiap bulan sampai tidak ada lagi orang yang buat duit biasa-biasa.


5. Kurangkan penggunaan kos yang tinggi untuk iklan Fb ads bagi buat jualan dan abaikan cukai iklan Fbads 6% yang akan dikenakan 2020 nanti.


6. Restock dekat HQ kerap kali sampai muntah kerana anak buah anda berebut restok dengan anda sebagai stokis atau agent sehingga bermasam muka.


7. Stok di rumah habis dan hilang serta merta sampai anda rasa menyesal guna sistem agent sebab offis dan rumah anda kosong dengan stok.


8. Mahir dalam pembahagian komisyen, reward yang buat team anda menggigil setiap bulan dengan produk anda untuk di jual

.

.

YA!

Apa yang saya katakan ini ialah benda yang "TERPAKSA"

anda terima jika anda bersama dalam kelas online ini.

.

.

=======================

Izinkan saya kenalkan diri secara ringkas

Saya Anys Paloma, sudah mula bisnes online sejak 10 tahun lalu bermula daripada Dropship dan kini saya pengasas 2 jenama POPULAR di kalangan ibu MENYUSU iaitu produk Fesyen jenama Feedmilk - Nursing Wear dan juga Produk Kelengkapan Ibu Menyusu iaitu Femilac serta beberapa bisnes lain.


.

Saya merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda Fizik Medikal di Universiti Sains Malaysia dan tetamu jemputan untuk rancangan Tv Alhijrah iaitu Pink Point untuk mengupas tajuk Muda dan Berjaya serta Motif Viral di Astro. Selain itu saya sudah berada di TV1 untuk rancangan Selamat Pagi Malaysia, Surat Khabar Metro, Kosmo dan juga majalah Pama.



Saya memulakan bisnes sejak daripada zaman belajar lagi dan mempunyai dropship sendiri ketika itu tanpa sebarang tunjuk ajar dan ilmu bagaiamana menguruskan dan mencari dropship dengan hanya keuntungan RM2-Rm4 satu barang ketika itu.

dan dengan Izin Allah kini berjaya

.


Gambar di Rancangan Astro ( Motif Viral )

Saya merupakan Alumni pelajar Alumni Master My Document Byond Succes ( Abdul Basit ) , Alumni Aprrentice SifuFbAds ( Sifu Jamal ), Alumni Cikgu June Mohd Som, Alumni Funnel Hacker Funnel Evo ( Fahdi Ghazali ), Alumni Intensif Jutawan Industri Richworks Dr Azizan, Alumni Profit Team dan Panggilan Pukau En Azman Aziz dan Alumni Pejuang Hartanah Ahyat Ishak.




=============================

ANDA PERLU BERSEDIA SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

.

Adakah 2016,2017, 2018 dan 2019 bisnes anda masih belum capai apa yang anda nak?

.

Atau

.

anda sendiri tak tahu apa yang anda nak dalam bisnes?

.

Hanya buat dan menjual setiap hari, pening sampai malam setiap hari,

sibuk mengalahkan menteri tetapi bertahun-tahun bisnes masih pada tahap biasa-biasa

dan orang makan gaji lebih tenang dan ada duit berbanding anda yang kononya bisnes tapi stress.

.

Atau

.

Adakah anda sudah capai apa anda nak dalam bisnes anda pada tahun 2016, 2017, 2018 dan 2019

tetapi ianya tidak berkembang dan anda dah buntu macam mana nak gandakan lagi

jualan anda seperti orang bisnes yang kaya raya di luar sana.


======================================


Saya Anys Paloma, bukanlah seorang penulis ebook, consultant, trainer, personel coach atau

sifu yang hanya bercakap atau menulis tanpa result sendiri atau pengalaman dalam bisnes sendiri.

.

Saya juga bukanlah mengajar atau menjadi mentor kepada lebih 1000 orang founder, agent, stokis yang

nak belajar buat sistem agent dengan betul hanya dengan menulis daripada bacaan buku orang lain,

belajar di universiti atau pun meniru konten orang lain.


===============================================


Dengan izin ALLAH ianya ialah 100% daripada 9 tahun pengalaman

bisnes saya secara online dengan menggunakan sistem agent.

.

dimana pelbagai kungfu saya kuasai dalam bisnes sistem agent ini bersama Paklong iaitu suami saya.

.

======================================


.

Saya melahirkan mereka ini daripada 0

atau DROPSHIP kepada tahap sekarang.

.

.


Buat BELIAN sebulan sehingga RM21,890

.

juga ini..



Belian sehingga RM10,725 sebulan




dan juga sedang membentuk ramai usahawan, founder, agent, stokis seperti anda 2020

untuk letop jualan dengan sistem agent.

.

.

.


Semuanya saya akan dedahkan secara berdepan dengan anda dalam

9 VIDEO RAHSIA BUAT SISTEM AGENT SELAMA 60 hari

.

Ya!

9 VIDEO PADU LENGKAP STEP BY STEP BINA SISTEM AGENT ONTHESPOT!

.

Anda akan rasa seperti berada di dalam seminar walaupun hanya di dalam rumah dengan menggunakan handphone!

.

ANDA AKAN BERASAP KEPALA walaupun baru lihat 1-3 VIDEO bagaimana buat sistem agent dengan teknik Nfluenza.

.

Rahsia saya dedahkan bagaimana buat sehingga setengah juta

hanya dengan menggunakan sistem agent dengan setiap stokis mampu buat belian bernilai Rm20-40k sebulan setiap seorang.

.

.

ianya JUMLAH BELIAN setelah tolak kos komisyen ya! 

bukan jumlah jualan sehingga 20-40k, tetapi BELIAN.

.



.

.


BAGAIMANA CARA NYA?

Nak tahu?

.

Ofkos saya nak!

.

Baik jika anda sudah baca sehingga bahagian ini bermakna anda dah bersedia 100%

untuk diguide oleh saya dan Paklong melalui Video-video yang saya dedahkan terus kepada anda

dan boleh acces sehingga 24 jam selama 60 hari!

.

Antara yang saya dedahkan dalam kelas online dalam bentuk video ini ialah

bagaimana mereka semua boleh membuat belian sehingga Rm22,000++ setiap seorang sebulan.

.

1. Bagaimana gandakan team anda daripada 10 orang kepada 100 orang dalam masa sebulan.


2. Rahsia agent anda berebut restock setiap bulan tanpa di suruh.


3. Rekrut dengan cara Pukal dalam cara ringkas iaitu #TeknikKutipDurian.


4. Jadikan facebook anda sebagai medium perang untuk rekrut dan urus agent setiap hari.


5. Wujudkan rasa jatuh cinta pada leader tanpa perlu bercinta #LoveforSell.


6. Gunakan kempen #Amazing5k, #RoadTO10k setiap bulan.


7. Reward apa dan berapa komisyen yang betul untuk buat diorang rasa meloncat-loncat untuk menjual.


8. Gandakan jualan 7x ganda dengan 4 teknik blueprint buat sistem agent


9. Rahsia bagaimana team anda nak naik kepada level lebih tinggi tanpa perlu paksa.


10. 30 hari Succes Profit Agent Training tanpa perlu paksa setiap hari 24 jam.


11.  Copywriting berpengaruh tanpa sedar di media sosial untuk jadi team anda setiap hari.


12. Jadi "artis" berduit tanpa perlu menyanyi atau berlakon di facebook sendiri dengan team anda.

.

dan macam-macam lagi yang saya akan ceritakan berdepan dengan anda secara online.

.

.


Bayangkan anda sebagai busines owner atau ejen produk yang hanya mempunyai masa 24 jam setiap hari

TETAPI

jika anda menggunakan teknik NFLUENZA iaitu sistem ejen ini…


anda akan ada 240 jam dalam 1 hari!

 

Dan jika sehari anda boleh jana 10k bermakna jika 240 jam sehari anda boleh buat 240k !


 *Peringatan* Jumlah jualan adalah berbeza bergantung kepada jenis bisnes dan usaha anda sendiri.

--------------------------------------------

Jadi, GUNAKAN STRATEGI dan CARA YANG BETUL 

dalam SISTEM EJEN produk anda.


===================

Ini adalah rahsia yang saya paling sayang kerana ianya bukanlah bahan bacaan atau nota yang lepas habis baca boleh terus simpan, termenung dan rasa sesal.

Ianya adalah STEP by STEP yang saya sendiri buat dan anda terus faham dan buat ONTHESPOT selepas baca belajar secara kelas online.

ini untuk letopkan jualan produk anda atau team anda sekarang.







Sejujurnya, saya tidak mahu dedahkan

semua ini kerana ianya rahsia yang boleh gandakan jualan,

team dan sistem agent anda sekarang sehingga 360 darjah.


tetapi di atas banyak permintaan yang inginkan saya buat kelas ini kerana mereka dah tersalah langkah, kehilangan bisnes, hilang team, produk tidak habis, produk rosak, team rosak, bisnes stuck dan macam-macam lagi.

.

Jadi saya cuba bantu anda dengan 

KELAS ONLINE

RAHSIA BUAT SISTEM AGENT NFLUENZA 




.

Terima Kasih Puan Anys!

saya dah tak sabar nak join! macam mana caranya?

.

Baiklah.

.

Mengikut pengalaman selama 9 tahun di mana saya dah habis beratus ribu ringgit dan juga masa yang tidak boleh diundurkan dan pergi begitu sahaja setiap hari. 

.

.

Jadi ianya sangat berbaloi untuk anda belajar rahsia ini dengan harga yang sangat tidak

masuk akal kerana ia bakal merubah perniagaan anda 360darjah.

=========================


Yuran Pendaftaran Warrior Enfluenza ini ialah:


RM677

.

dan sempena tahun baru ini.

Saya akan berikan harga letop poket iaitu 


RM497 sahaja!

.

Adakah anda sanggup belajar ilmu bernilai ratusan

ribu ringgit hanya dengan bawah Rm500?

.

atau anda sanggup belanjakan puluh ribu ringgit

dengan kos produk, stok, marketing tetapi belum ada result?





.SPECIAL!

UNTUK ANDA YANG

MENDAFTAR SEKARANG!

.

HARGA ASAL

RM677 

saya berikan diskaun khas kepada

RM497

.

.

TAPI! 

Anda mendaftar sekarang! 

EARLY SPECIAL 

HANYA

RM197

sahaja! 

DISKAUN RM500!

.

Tetapi untuk yang terawal mendaftar sekarang!

.

.

BONUS!

.

AGGREMENT STOKIS AGENT LENGKAP bernilai RM55 

untuk pastikan bisnes anda tidak ditutup kerana team anda melakukan ilmu "hitam"

dalam sistem agent anda serta menjadikan mereka kekal setia dengan anda selama mana yang anda nak tanpa paksa!

Ianya secara PERCUMA!

.

.

DAN 

.

EXTRA BONUS! 

MODUL KELAS ONLINE Nfluenza Warrior ini 

untuk anda terus DOWNLOAD DAN BOLEH BUKUKAN

apa yang anda belajar dalam kelas untuk share dengan team anda !




TERUS MENDAFTAR SEKARANG!


IMPORTANT

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this ebook is not suitable for you. The risk is on our side. 

Disclaimer: School Of Founder Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action.. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

TUTORIAL CARA BUAT BAYARAN MENGGUNAKAN BILLPLZ



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PENDAFTARAN KELAS ONLINE SISTEM AGENT 2020
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN