SISTEM EJEN TEKNIK NFLUENZA TERBARU UNTUK TAHUN 2020



Formula ini dihasilkan oleh kami sendiri dan

menghasilkan sehingga SETENGAH JUT4 menggunakan

sistem Ejen terbaru ini hanya daripada Handphone tanpa perlu staff yang ramai dan juga boleh bercuti dan berehat dan duit bisnes tetap masuk 24 jam.

*PENAFIAN* ini bukanlah Ebook yang menjanjikan kejayaan dan kekayaan tanpa USAHA yang gigih dan bekerja keras untuk mencapainya. Ianya perlukan tindakan luar biasa anda dan ini bukan

jaminan skim cepat kaya. Kami sediakan strategi ini untuk membantu anda bermula daripada sekarang ke tahap lebih baik.

--------------------------


Dulu, saya juga berada dalam situasi yang sama macam anda yang sedang baca artikel ringkas ni. Produk dah bagus, kualiti memang terbaik. Testimoni pun dah banyak.

Tapi tak dapat grow dan hanya jual sorang-sorang je.

Bila buat iklan Fb pulak kos semakin mahal.

Produk dah makin lama makin dah nak luput, rosak.

Saya pun cuba untuk kekal dalam industri dan buat posting pencarian ejen atau dropship.

Setiap hari post untuk cari ejen.

.....

Tapi hasilnya takda siapa pun yang nak jadi ejen atau dropship.

Orang kata awal-awal memang takda, kene konsisten.

Buat setiap hari, seminggu, 2minggu dan masuk sebulan masih belum ada hasil yang memuaskan.

Rupa-rupanya saya dah buat banyak silap terutama dalam ayat posting untuk mencari ejen dan dropship tu sendiri.

Saya ingat apa yang saya buat ni dah betul, tapi salah.

Bila saya improve dan belajar dari masa ke semasa

Ini antara jumlah ejen dan dropship yang saya ada dari dulu hampir 2000+-.





   




dan hasil kajian saya menunjukkan

ramai pemilik bisnes, stokis dan ejen sendiri mempunyai masalah 

untuk nak mencari dan urus ejen bila dah rekrut pada hari pertama lagi selepas rekrut apa nak kene buat?

.

.

Jadi izinkan saya bantu anda dalam Ebook Sistem EjenDropship ini.

Pernah terfikir bagaimana :

1.    Jenama A boleh ada lebih 5000 orang ejen dan bertambah setiap bulan?

2.    Jenama B boleh mencapai jualan sehari 6 angka tetapi kita hanya 2-3 angka sehari?

3.    Jenama C boleh membentuk ejen mencapai jualan hampir 6 angka sebulan?

4.    Jenama D boleh memberikan reward percutian kepada ejen mereka setiap bulan?

5.    Jenama E founder nya bercuti sahaja tetapi ejen mereka berusaha bersungguh-sungguh setiap hari untuk Jenama E?

6.    Jenama F dikenali di media social dalam masa yang singkat dan meningkat terus jualannya?

7.    Jenama G sentiasa ada ejen baru yang join mereka setiap hari malah semakin ramai?

 

Semuanya akan didedahkan dalam

Ebook Sistem EjenDropship yang kami namakan

TEKNIK NFLUENZA 

--------------------------------------

Iaitu bagaimana semua

JENAMA A, B, C, D, E, F, G

boleh buat semua yang dinyatakan adalah dengan 

"SISTEM EJEN"

yang betul dan tepat.

--------------------------------------

Dalam EBOOK Teknik Nfluenza ini

 saya akan BONGKARKAN buat SISTEM EJEN YANG BETUL dan BERSTRATEGI

yang ramai LEADER ( founder, Master Stokis, Stokis, ejen ) tidak tahu.

.

--------------------------------------------------------

PENULIS EBOOK

Saya Anys Paloma, sudah mula bisnes online sejak 10 tahun lalu bermula daripada Dropship dan kini saya pengasas 2 jenama POPULAR di kalangan ibu MENYUSU iaitu produk Fesyen jenama Feedmilk - Nursing Wear dan juga Produk Kelengkapan Ibu Menyusu iaitu Femilac serta beberapa bisnes lain.


.

Saya merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda Fizik Medikal di Universiti Sains Malaysia dan tetamu jemputan untuk rancangan Tv Alhijrah iaitu Pink Point untuk mengupas tajuk Muda dan Berjaya serta Motif Viral di Astro. Selain itu saya sudah berada di TV1 untuk rancangan Selamat Pagi Malaysia, Surat Khabar Metro, Kosmo dan juga majalah Pama.



Saya memulakan bisnes sejak daripada zaman belajar lagi dan mempunyai dropship sendiri ketika itu tanpa sebarang tunjuk ajar dan ilmu bagaiamana menguruskan dan mencari dropship dengan hanya keuntungan RM2-Rm4 satu barang ketika itu.

dan dengan Izin Allah kini berjaya

.


Gambar di Rancangan Astro ( Motif Viral )

Saya merupakan Alumni pelajar Alumni Master My Document Byond Succes ( Abdul Basit ) , Alumni Aprrentice SifuFbAds ( Sifu Jamal ), Alumni Cikgu June Mohd Som, Alumni Funnel Hacker Funnel Evo ( Fahdi Ghazali ), Alumni Intensif Jutawan Industri Richworks Dr Azizan, Alumni Profit Team dan Panggilan Pukau En Azman Aziz dan Alumni Pejuang Hartanah Ahyat Ishak.



Sesi di saluran Astro rancangan Motif Viral.

=============================


Pelbagai ilmu saya sudah KUASAI dan akan saya

DEDAHKAN untuk anda mulakan bisnes dengan

GANDAKAN WANG SETIAP JAM DENGAN SISTEM EJEN!

.

.

.

Jika anda ingin bermula dengan sistem ejen dengan TEKNIK NFLUENZA dimana

ANDA BERJAYA DENGAN BERJAYA KAN ORANG LAIN ( ejen )

TERUSKAN MEMBACA

.

Jika anda tidak mahu dan boleh membuat bisnes sendiri seorang diri, anda tidak perlu teruskan.

======================================================

Saya bina team ejen Femilac dengan BERSTRATEGI HANYA DARI RUMAH/OFFICE DENGAN GUNAKAN HANDPHONE

dan

antara 7 top stokis dan ejen kami restok harga belian sehingga Rm5*,***

nak tahu macam mana?

*Penafian* Hasil jualan adalah berbeza berdasarkan jenis bisnes dan usaha indvidu masing-masing

-----------------------------------------------------

TERUSKAN MEMBACA ya!

 





Bayangkan anda sebagai busines owner atau ejen produk yang hanya mempunyai masa 24 jam setiap hari

TETAPI

jika anda menggunakan teknik NFLUENZA iaitu sistem ejen ini…


anda akan ada 240 jam dalam 1 hari!

 

Dan jika sehari anda boleh jana 10k bermakna jika 240 jam sehari anda boleh buat 240k !


 *Peringatan* Jumlah jualan adalah berbeza bergantung kepada jenis bisnes dan usaha anda sendiri.

--------------------------------------------

Jadi, GUNAKAN STRATEGI dan CARA YANG BETUL 

dalam SISTEM EJEN produk anda.

---------------------------




1. Stokis / agent yang selalu tengok orang lain restok laju je kat HQ tapi anda masih sendu

2. Ejen dahla susah nak dapat, bila dapat tak aktif dan sendu syahid je.

3. Dah siap produk ratus/ribu unit tapi stok lambat keluar sebab taktau cari ejen/dropship

4. Nak cari ejen/ dropship tapi selalu orang kurang trust nak join team anda

5. Taktahu tugas anda sendiri sebagai leader yang sepatutnya.

6. Dah nak setahun jadi ‘agent’ atau ‘stokis’ tapi jumlah ds baru 20 orang

7. Dah bisnes 2 tahun tapi belum cuba buat sistem ejen sebab taktahu cara dapatkan ejen dan dropship

8. Jadi stokis tapi nak restok 5 ribu sebulan kat HQ pun susah sebab tak ada team ejen/ ds


Tapi maaf..


1. Anda dah ada lebih 100 ejen dan 300 Dropship sekarang.

2. Dah tahu cara nak rekrut ejen dekat mana.

3. Income anda dah capai 5-6 angka sebulan bersih.

4. Dah tahu cara nak urus ejen bermula dari hari pertama selepas rekrut.

5. Faham rahsia bagaimana nak mula buat sistem ejen dengan 4 cara yang berbeza.

6. Stok sentiasa tak cukup sebab semua berebut nak beli stok.

 


Antara Feedback Founder,

Master Stokis,

Stokis dan Ejen selepas belajar TEKNIK NFLUENZA ini.

==================



"Rahsia DAHSYAT!"

Seperti yang saya katakan kite dedahkan

untuk anda boleh mula terus buat sistem ejen ini

dan jadikan ianya luar biasa

=================





"PRAKTIKALACTIONABLE

dan STEP by STEP"

dan

"ILMU MAHAL"





"Persedian Sebelum merekrut ejen"

"Tahu Lubuk mencari ejen"









"dah nampak jalan nak kembangkan ejen"







=========================


Sabar-sabar, anda tidak perlukan EBOOK ini

Langsung sekiranya anda sudah ada 5000 Dropship, 1000 ejen dan 100 Master Stokis dengan jualan prestasi setiap ejen aktif, berjuang habis-habisan, tahu apa nak buat setiap hari.

==================




"Maafkan mak..banyak dosa Mak

pada korang nak.."





"Saya dah ada dropship, Ejen dan Stokis dan sangat perlukan buku ni"





"Nak kekal lama sebagai leader jangan sambil lewa,

Master Stokis OntheWay!"





" Tq..Puan Anys Syuhada, turunkan Ilmu Proven pada kami dan growkan bisnes dengan sistem ejen dah tersusun nak pimpin ejen-ejen"




Ya, anda juga boleh bertindak dan dapat seperti mereka daripada EBook Nfluenza ini. 

Mereka ada yang Founder, Master Stokis, Stokis, Ejen dan

semua dah clear dan ada yang

dah buat Rm5*** sehari! lepas guna teknik Nfluenza ni.

Izinkan saya share sedikit lagi yang sama ada masalah macam anda sebelum ini..

=======================



"get ready Ejen dan Stokist semua!

kita akan O.R.T.E.R balek semua''




"Ini yang saya cari selama ini, buntu sangat sebelum ni, tak tau nak rekrut ejen"




"Luar biasa saya dapat CLOSED RM5*** untuk sehari guna teknik target customer betul dan train ejen"








Disclaimer : Hasil yang mereka capai mungkin berbeza dengan anda bergantung kepada jenis produk dan usaha anda sendiri.

Ini bukanlah program skim cepat kaya atau yang sebagainya tanpa usaha dan tindakan anda sendiri.

=====================

Adakah anda dah bersedia untuk melonjakan jualan dengan sistem ejen dan gandakan jumlah ejen anda?

.

Harga EBook ini adalah Rm670

dan ia mengandungi

  150+- Muka Surat



.

Saya dedahkan antara beberapa muka surat yang

ada dalam EBook 150++ Muka Surat ini.



















======================

Dan banyak lagi sehingga 150+ muka surat

yang anda terus serta merta boleh buat sistem ejen untuk produk anda!


Bayangkan,

Jika saya ada RM1o,*** pada permulaan bisnes sekarang..

Saya akan belanja RM7*** untuk belajar dan UPGRADE ILMU

Manakala lagi Rm3000 baru saya gunakan untuk modal beli stok dan gandakan ianya dengan perbelanjaan ILMU RM7***.

.

Tetapi jika anda gunakan Rm1*,*** kesemuanya

untuk buat belian stok tetapi malangnya RM670

pun anda tidak boleh belanjakan untuk gandakan jualan produk anda.


Anda perlu kreatif lagi untuk bersaing dengan banyak lagi produk

yang lebih kurang dengan produk anda dengan gunakan sistem ejen.


===============================


BERAPAKAH HARGA EBOOK

RAHSIA BUAT SISTEM AGENT TEKNIK NFLUENZA NI?

Ini adalah rahsia yang saya paling sayang kerana ianya bukanlah bahan bacaan atau nota yang lepas habis baca boleh terus simpan, termenung dan rasa sesal.

Ianya adalah STEP by STEP yang saya sendiri buat dan anda terus faham dan buat ONTHESPOT selepas baca Ebook ini untuk letopkan jualan produk anda atau team anda sekarang.


      


HARGA ASAL RM670

Harga untuk :

Harga untuk 10 Testing

Rm99  DAH SOLD OUT!

dan

Harga untuk 50 Terawal

EarlyBird RM129 JUGA DAH SOLD OUT!

TAPI..

SEKARANG

SEMPENA PRE-LAUNCHING

RM670

RM130 sahaja!

untuk 200 terawal!

jimat RM520


Dan


JIKA HABIS KUOTA 200 orang terawal ini

harga akan menjadi

RM150

dan ianya juga terhad kepada 200 terpantas lagi tetapi jika anda terlewat lagi harga ini SOLD OUT  

dan akan dinaikkan lagi.


Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..

Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya Harga RM130 sold out untuk 100 TERAWAL

dan 

Harga Rm150 untuk 100 paling pantas sold out nanti

anda mungkin tak akan dapat lagi harga seperti ini dan harga akan dinaikan lagi.

-------------------------------------------------------------

Selain itu, untuk menjadikan anda terus boleh buat

STEP by STEP buat sistem agent ONTHESPOT selepas

belian EBOOK ini ialah kami berikan sekali 3 BONUS di dalam EBOOK ini iaitu :



    

Dalam Ebook ini juga ada didedahkan 12 LUBUK CARI EJEN yang anda tidak sedar ianya berada disekeliling anda setiap hari dan jika anda gunakan dengan strategi yang betul, mudah untuk anda rekrut setiap hari.




Paling dahsyat didedahkan BLUERPINT iaitu Action Plan apa yang anda boleh terus buat STEP by STEP dimana anda yang ZERO ejen pun boleh terus buat sistem ejen dengan RUJUKAN BLUEPrint ini.





Rahsia bagaimana anda terus boleh pastikan Ejen dan Dropship anda terus buat jualan dan semangat daripada hari pertama join dengan strategi SUCCESS PROGRAM khas Ejen Dropship ini.


============================

Juga anda juga akan belajar :

1.    Tanggungjawab founder, stokis, ejen yang sebenar setiap hari tanpa anda perlu tengok hp setiap hari.

2. FORMULA O.R.T.E.R yang pastikan semua ejen dropship anda aktif setiap hari tanpa pantauan anda.

2.    17 Persediaan sistem EJEN DROPSHIP untuk buatkan anda boleh tidur dengan duit masuk setiap masa.

3.    Bagaimana membentuk dan mencari ejen berkualiti?

4.    Apa itu Amazing5k, Roadto10K setiap bulan?

5.    OPM, OPT dan OPE dalam asas sistem ejen.

6. Jenis REWARD dan Kiraan harga Reward sepatutnya.

7. Struktur Sistem Agent berapa lapisan dan komisyennya.

8. Apa itu modul bisnes sistem agent yang betul.

dan banyak lagi!


 ==============================

Semua ini akan diceritakan dalam EBook Teknik NFLUENZA yang berdasarkan pengalaman kejayaan dalam sistem ejen untuk anda terus buat!


============


SPECIAL PRELAUNCH 




Dalam Kitab Rekrut ini anda akan belajar bagaimana Rahsia REKRUT AGENT dengan STEP by STEP daripada login FB sehingga POSTING di Lubuk Agent anda berada.

Di dalam Ebook ini bukanlah bacaan nota dan senarai cara rekrut agent sahaja semata-mata, tetapi ianya STEP by STEP Rekrut Agent A-Z yang anda terus boleh buat OntheSpot!


Ebook ini akan dijual berasingan selepas official launch dengan harga asal RM359.00

TETAPI

UNTUK ANDA YANG GRAB SEKARANG UNTUK 200 terawal!

RM359

ianya 

DIBERIKAN PERCUMA!

DIBERIKAN PERCUMA!

DIBERIKAN PERCUMA!

Dan juga 

TAMBAHAN LAGI COMBO FREE!


Panduan buat COPYWRTING dan SETTING IKLAN FB ADS KHAS UNTUK ANDA REKRUT AGENT !

Untuk anda yang inginkan hasil rekrut yang cepat dengan menggunakan Fb Ads anda tidak perlu beli Ebook Fb Ads berasingan kerana ianya sudah berada di dalam KITAB REKRUT ini.

=======

UNTUK MENJADIKAN PEMBELIAN ANDA LEBIH BERBALOI UNTUK MEROKET DENGAN SISTEM AGENT SELEPAS INI 

Saya tambahkan lagi 3 EXTRA BONUS! iaitu 




untuk yang terawal



19 TEKNIK MARKETING FACEBOOK 2020 - RM79.00

( Step by Step Education Anda Boleh ajar EjenDropship marketing di FB peribadi )


GUIDELINE KIRAAN % KOMISYEN 

(untuk diberikan kepada Stokis, Ejen dan Dropship) - RM29.00


 3 TEMPLATE POSTER REWARD  

3 TEMPLATE EDITING GRAPHIC TESTIMONY ( TESTIMONY ) - RM59.00

( editing graphic ADOBE PHOTOSHOP untuk produk anda ) 

=============


semua ini bernilai hampir RM250!

secara PERCUMA untuk belian hari ini!


===========================

InsyaALLAh anda terus boleh kembangkan bisnes serta merta. 

Dan lihat sendiri perubahan jualan anda dan bisnes anda dalam masa 2 minggu.

-------------------------------------------------------------

Saya juga belajar sejak 10 tahun lalu dan sehingga kini untuk berada pada tahap kejayaan seperti ini.

Dan saya sudah habiskan beratus ribu ringgit untuk mendapatkan pelbagai cara menstabilkan bisnes dan kembangkan bisnes dengan

ILMU.

.

Kini semua anda boleh belajar tanpa perlu habis berpuluh ratus ribu ringgit untuk try dan error.

.

Buat belian sekarang sebelum harga dinaikkan dan fikirkan untuk kaya dan kayakan ejen anda semua dengan bersistem.



Gambar bersama dengan team Feedmilk dan Femilac.

.

.
.

Fast Action, Fast Result.

-----------------------

Yang Benar,

Anys Paloma

CEO Feedmilk Sdn Bhd dan School of Founder

.


100% REFUND

JIKA TIDAK MEMBANTU ANDA DALAM TEMPOH 48 JAM SELEPAS MENERIMA EBOOK INI.

ANDA TIDAK RUGI LANGSUNG!


..................................

IMPORTANT

You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this ebook is not suitable for you. The risk is on our side. 

Disclaimer: School Of Founder Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action.. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

TUTORIAL CARA BUAT BAYARAN MENGGUNAKAN BILLPLZ



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
EBOOK Rahsia Buat Sistem Agent Teknik Nfluenza PRELAUNCHING RM130
142
EBOOK Rahsia Buat Sistem Agent Teknik Nfluenza LAUNCHING RM140 HABIS STOK
EBOOK Rahsia Buat Sistem Agent Teknik Nfluenza TAHUN BARU OFFER RM150
130
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN